Alapítványi felhívás

Karácsonyi támogatás hátrányos helyzetű gyermekes családok, egyedülállók, elsősorban idősek részére

Kedves Testvéreink!

Amint azt sokan tudjátok, néhány éve egyházközségi tagtársunk alapítványt hozott létre azért, hogy a csepeli református gyülekezet jelenéhez, jövőjéhez emberi segítséget nyújtson.

A Jó Isten kegyelméből kezdeményezése követőkre talált, sokan támogatták adományaikkal az alapítványi célokat, és az idén már abban a helyzetben vagyunk, hogy támogatásban részesíthettük a nyári gyermek és ifjúsági táborainkat, a Csepeli Központi Református Egyházközség zenei életét.

Adományozóinknak hála, mindezek mellett a közelgő Karácsony alkalmából az egyházközségünkhöz tartozó, hátrányos helyzetű gyermekes családok, egyedülálló, elsősorban idős emberek részére anyagi segítséget ajánlunk.

Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a hozzánk forduló rászorulók terheit enyhíteni, a Karácsonyi Ünnepre való lelki ráhangolódást egyszeri adományunkkal segíteni.

Ezért kérjük, hogy azok, akik egyházközségünkhöz tartoznak, látogatják alkalmainkat, vagy egyéb módon fejezik ki a református gyülekezethez való tartozásukat, és súlyos hiányt szenvednek a hétköznapokban, jelezzék, ha elfogadnák az Alapítvány hozzájárulását a karácsonyi kiadásokhoz. A jelzéseket írásban (elektronikus levélben is) vagy telefonon az egyházközség elérhetőségein fogadjuk (cím: 1211 Budapest, Károli Gáspár u. 13., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 780-9383).

Azért, hogy a kitűzött célunknak lehetőség szerint megfeleljünk, szeretnénk fogalmat alkotni a rászorultság mértékéről az adományban részesítendő testvéreinknél. Ennek formájáról a jelentkezőket értesítjük.

Azt is szeretnénk, ha az adományainkat időben, Karácsony előtt célba juttatnánk.

Az előbbiekre tekintettel kérjük, hogy a támogatandó családok, egyedülálló testvérek elérhetőségét legkésőbb december 1. napjáig megadni szíveskedjetek.

Anyagi forrásaink korlátozottságára tekintettel előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére sem tudunk minden hozzánk fordulót adományban részesíteni.

Kérjük azokat is, akik adománnyal kívánnak hozzájárulni a kezdeményezésünk anyagi forrásainak bővítéséhez azt az Alapítvány bankszámlájára (számlaszám: 11721002-20014933) való átutalással tegyék meg legkésőbb 2013. december 8-ig, „Karácsonyi adomány családoknak” megjelöléssel.

Áldás, békesség.

2013. november 17.

A Pathmosz Alapítvány Kuratóriuma

Az oldallal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat várjuk erre a címre: keritamas1962@gmail.com